Visine in sirop (pt prajituri)

de COSTEO in Sirop / Compot, 10 Apr 2013 | 7545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg visine
  • 5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine in sirop (pt prajituri):

Visinile se spala si li se scot samburii cu un ac pentru ca sa nu le strivim de tot.

Se pun intr-un vas mare si se presara zaharul peste ele si se amesteca bine in ele pana se dizolva zaharul.

Se lasa 24 de ore pana lasa zeama si se pun in borcane si se dau la loc racoros.

Visinile se folosesc la prajituri iar siropul se poate pune in tuica de casa sau se poate bea cu apa minerala.

Se pun la borcan pentru sezonul rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine in sirop (pt prajituri)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

COSTEO 1

12.04.2013, 18:38

Nu prea imi plac congelate pt ca nu mai au gust isi pierd din bunatate ,prin congelare se distrug toate fibrele.Asa sunt perfecte.

Patricia Iordache 1

13.04.2013, 16:33

O sa le pregatesc anul acesta asa cum le faci tu

COSTEO 1

13.04.2013, 19:32

o sa iti placa

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Visine la borcan